Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Bekendheid Smart Home onder Nederlanders verdubbeld sinds 2015

Steeds meer Nederlanders, inmiddels 62%, zijn bekend met Smart Home. Dat is een verdubbeling sinds 2015. Ruim twee derde van deze groep bezit tenminste één slim apparaat. Gemiddeld bezitten consumenten die bekend zijn met Smart Home vier smart apparaten. Dat blijkt uit de Smart Home Monitor 2019 van onderzoeksbureau GfK in samenwerking met de Smart Home Society.

Lees meer »

Vacature: Programmeur KNX Domotica (40 uur per week)

Van Westenbrugge B.V., gevestigd in Kwintsheul, is specialist in het adviseren, programmeren en onderhouden van gebouwautomatisering oftewel domotica installaties. 

In verband met de verdere groei van ons jonge bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Programmeur KNX Domotica (40 uur per week)

Lees meer »

Onze aandacht voor digitale gevaren

Slimme gebouwen zijn te 'kraken.

Lees meer »

Ontwikkelingen tot aan de maan

Bij Van Westenbrugge kijken we verder dan de Aarde!

Lees meer »

Uw domotica systeem nóg beter beveiligd

Ter verruiming van de beveiliging van uw domotica systeem is ons advies een Secure module te plaatsen. Deze module zorgt voor een versleutelde verbinding. Zonder deze module is de toegang naar het systeem namelijk niet versleuteld, waardoor er open poorten zijn in uw netwerkverbinding. Uw systeem is met deze uitbreiding in nóg betere handen! 

Vacature programmeur KNX domotica (voor 40 uur per week)

In deze veelzijdige functie ben je samen met collega programmeurs verantwoordelijk voor het programmeren en in bedrijf stellen van KNX domotica installaties. 

Lees meer »

Nieuw leverbaar: Gira DALI-gateway Plus

Sinds kort kunnen wij gebruik maken van een (verbeterde) flexibele verlichtingssturing tussen KNX en een DALI verlichtingsinstallatie. Hiermee worden 2 belangrijke standaarden voor gebouwbesturing aan elkaar gekoppeld.  

Dit biedt vele voordelen voor de gebruiker; op een energie efficiënte manier kunnen omgaan met verlichting, meerdere lichtscénes kunnen worden opgeslagen en met 1 druk op de knop worden geselecteerd enz enz.

Bekijk meer (technische) informatie op de website van Gira

Of informeer naar de toepassingen!  

Gira X1; de programmering voor uw intelligente woning!

Een "slimme woning" met toepassingen op vele gebieden; vanaf heden kunnen wij hiervoor programmeren de Gira X1. De "light-versie" van de Gira HomeServer.

De Gira X1 is geschikt voor woningen / kleinschalige bedrijfspanden met de wens de verlichting te kunnen sturen, zonwering en/of gordijnen te kunnen bedienen, gewenste temperaturen te kunnen instellen en dergelijke. Kortom; een gebruiksvriendelijke woning te kunnen realiseren.

Bediening van dit systeem is momenteel mogelijk via een app op de telefoon / tablet, tasters in de wand of via het nieuwe Multi-touch display Gira G1.

Ieder project is maatwerk voor ons, graag geven wij u in een persoonlijk gesprek meer informatie!

Koppeling KNX met Sonos

Een nieuwe KNX module is leverbaar.
Deze kan uw Sonos speakers koppelen met uw domotica installatie.
Handig om;
- uw Sonos audio te bedienen vanaf elk KNX bedienpunt
- te kunnen zien welk radiostation of afspeellijst er aan staat
  (op een taster met een display) 
- óf de titel en artiest worden getoond
- selecteer de afspeellijst "Haardvuurmuziek";
  de verlichting wordt bijpassend afgestemd en de gordijnen zullen sluiten  

Koppeling met ‘slimme meter’ beschikbaar!

Er ontstaat steeds meer vraag naar informatie omtrent (stroom) verbruik inzichtelijk te tonen in de het domotica systeem. Vanaf heden is leverbaar de P1G2 Gateway. Hiermee kunnen wij de informatie uit uw ’slimme meter’ visualiseren of acties toekennen (denk hierbij aan schakelen aan/uit; e-mail verzenden met gewenste informatie)

KNX biedt nu ook draadloze mogelijkheden!

Met Gira KNX RF kan het bedieningscomfort voor uw huisautomatisering in uw woning die al over een KNX-systeem beschikt te allen tijde en gemakkelijk verhoogd worden. "KNX RF" staat voor KNX via radiosignaal. Zonder veel moeite kunnen daarmee op iedere plek in uw woning nieuwe mogelijkheden voor de besturing van licht, jaloezieën, scènes enz. draadloos worden geïnstalleerd. 

 

Pagina nummers