Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak.

KNX:

Hét domoticasysteem dat altijd werkt. Altijd. 

500 fabrikanten, 8.000 producten

KNX wordt niet voor niks wereldwijd omarmd. Deze toekomstbestendige standaard voor gebouwautomatisering verbindt apparaten en installaties probleemloos tot één systeem. Wist je dat al 500 fabrikanten gebruikmaken van KNX en dat zo’n 8.000 producten geschikt zijn voor toepassing van het systeem? De producten van verschillende fabrikanten werken met KNX probleemloos samen. En dat is precies wat jij zoekt! 

“Ik werk al heel lang met Van Westenbrugge. Van Westenbrugge is dé nummer 1 op KNX-gebied wat mij betreft. Dus als ik een KNX-systeem nodig heb? Dan bel ik Van Westenbrugge. Dan komt het goed.”

Marcel v.d. Lans | Unica B.V. 

Standaard voor woningen en utiliteitsbouw

KNX kun je gebruiken voor woningen en utiliteitsbouw, zoals kantoren, bedrijfsruimten en zorginstellingen. Met het flexibele systeem kun je heel veel handelingen automatiseren. Een kleine greep uit de mogelijkheden? Denk aan het aansturen van de verlichting, de audio-installatie, de jaloezieën of zonwering, de airco, de verwarming en het alarm. Nog een pluspunt: het KNX-systeem is gemakkelijk en veilig te bedienen en – wanneer dat gewenst is – eenvoudig uit te breiden. 

Optimale bescherming van gegevens 

De KNX-technologie is uiterst betrouwbaar en veilig. Deze standaard voldoet aan de hoogste encryptiestandaarden en de gegevens van jouw opdrachtgever zijn optimaal beschermd. De technologie voldoet aan alle vereiste veiligheidsverordeningen en blokkeert mogelijke aanvallen door hackers. Ook wanneer het internet wegvalt, blijft het systeem werken. Een correct geïnstalleerd en geprogrammeerd KNX-domoticasysteem werkt gewoon altijd!

“Voor ons is het enorm waardevol om feedback te krijgen van mensen die dagelijks met onze producten werken. Zij kunnen beter dan wie dan ook aangeven wat wel en niet werkt.”

Dennis van de Meeberg | adviseur bij Theben Nederland

Energiekosten besparen

KNX staat voor comfort, veiligheid, gebruiksgemak én voor duurzaamheid. Want met de inzet van slimme apparaten kunnen gebouweigenaren op energiekosten besparen. Door bewegingssensoren optimaal te benutten, hoeven zij ruimtes niet onnodig te verlichten en/of te verwarmen. Nog zo’n voordeel waaraan KNX zijn populariteit te danken heeft. 

Gerelateerde artikelen