Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Specialist in KNX-domotica, partner van installateurs

Van Westenbrugge is adviseur én ontwerper van KNX-domoticasystemen. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en zijn uitgegroeid tot een absolute specialist in KNX-domotica. We werken vooral samen met installatiebedrijven. Wij adviseren, ontwerpen en onderhouden; de installateur zorgt voor de aanleg van het systeem. Het eindresultaat? Een KNX-domoticasysteem dat altijd en optimaal werkt.

Kennis van elektrotechniek

Onze ervaren en gecertificeerde KNX-programmeurs hebben een elektrotechnische achtergrond. Ze zijn voor jou een professionele gesprekspartner. Wij brengen samen met jou en je opdrachtgever alle wensen helder en uitgebreid in kaart. De mogelijkheden met KNX zijn vrijwel onbeperkt. Wij kijken echter met een gezonde dosis nuchterheid naar de toepassingen. We vinden het belangrijk om een gebruiksvriendelijk en praktisch systeem te realiseren. Dus we kijken kritisch naar wat we wel en niet gaan automatiseren.

Korte lijnen

Bij Van Westenbrugge kun je altijd rekenen op een eerlijk en onafhankelijk advies en uitstekende service. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij zijn pas tevreden als jij en je klant dat ook zijn. We gaan zorgvuldig om met klantgegevens. We zijn integer en houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Maak kennis met ons team

We zijn trots op ons hechte team, waar een fijne werksfeer hangt. We stellen onze toppers graag aan je voor.

Marina van Gaalen Projectadministratie en secretariaat

Nicoline Zuidgeest Project- en financiële administratie

Marcel Willemsen Projectleider

Edwin van den Berg KNX-programmeur

Erwin Vijfvinkel KNX-programmeur

Wouter Knoppert Projectadviseur

Ben Koenen KNX-programmeur

Niels van Dorp KNX-programmeur

Stefan Polman KNX-programmeur

Frans van Westenbrugge Projectadviseur

“Wij maakten voor ons huis al jaren gebruik van een bestaand KNX-domoticasysteem. Van Westenbrugge kwam kijken hoe we het systeem konden updaten. Direct maakte ze een mooi plan en configureerde het KNX-systeem. We hebben het getest en het is probleemloos opgeleverd. Sindsdien werkt het weer perfect. De samenwerking verloopt heel soepel. Ze begrepen precies wat wij wilden.”

Arno v.d. Maarel