Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Smart home

Wat doet KNX voor jou als eindgebruiker?

Ben jij op zoek naar het allerbeste en meest complete domoticasysteem voor je nieuwbouwwoning, bestaande woning of je bedrijf? Met KNX kies je voor de meest moderne en toekomstbestendige technologie, voor eindeloze flexibiliteit en maatwerk en voor optimale veiligheid.

Comfort op één

Ons uitgangspunt bij advies en ontwerp van systemen voor huisautomatisering is altijd comfort. Wij geloven niet in automatiseren om te automatiseren: domotica is bedoeld om jou op een gebruiksvriendelijke manier meer comfort en woon- of werkplezier te bezorgen.

Smart home

Met slimme toepassingen van domotica vergroot je het comfort en de veiligheid van je huis. Speel met de verschillende lichtscenario’s: van zachte verlichting bij een sfeervol etentje tot heldere lichtbronnen in je werk- of hobbykamer. Door verwarming, koeling en zonwering te automatiseren, geniet je van een comfortabel binnenklimaat. En door bijvoorbeeld ook het audiosysteem te integreren, kun je altijd en overal in huis je favoriete muziek beluisteren.

“Via via zijn wij terechtgekomen bij Van Westenbrugge en het is gewoon goed. Alles wordt opgelost en je krijgt echt waar voor je geld.”

Rik v.d. Weg

Extra veiligheid

Maar het KNX-domoticasysteem doet meer dan het vergroten van comfort. Verschillende toepassingen zorgen ook voor extra veiligheid. Met bijvoorbeeld een paniekschakelaar zet je met één druk op de knop alle verlichting én de beveiligingscamera aan. Een aanwezigheidssimulatie kan inbraak voorkomen en door de rookmelder te koppelen aan de verlichting en/of de rolluiken kunnen jij en je huisgenoten bij brand snel de woning ontvluchten.

Gebouwautomatisering

In de utiliteitsbouw zijn verlichting en alarmering meestal de belangrijkste onderdelen van het KNX-domoticasysteem. Maar ook de verwarming, een overspanningsbeveiliging of meldingen van een miva-toilet kunnen wij eenvoudig integreren. Daarbij ligt de focus steeds op de stabiliteit van het systeem. Als gebouwbeheerder weet jij als geen ander hoe belangrijk dit is. Onze specialisten denken graag met je mee. Laat je door ons verrassen door de onbegrensde mogelijkheden van KNX.

“Het is erg fijn om met Van Westenbrugge samen te werken. Ze zijn discreet, ze hebben korte lijnen en een transparante werkwijze. Ze zijn altijd beschikbaar als het nodig is. Zijn er storingen? Dan komen ze snel met een oplossing. Het KNX-systeem is een betrouwbaar product. Het systeem kan bijna overal op worden aangesloten. Toch zijn er ook dingen gestandaardiseerd, wat ook weer voor gemak zorgt.”

Rik Wever | Broekhoven B.V.