Samenwerken met Van Westenbrugge? Doen!

Ben jij installateur? Laten we samenwerken!

Bij Van Westenbrugge werken we nauw samen met installateurs van KNX-domotica. We doen allebei waar we goed in zijn: wij ontwerpen en programmeren het KNX-domoticasysteem en de installateur zorgt voor de installatie. Wij zijn dé samenwerkingspartner voor de installateur.  

Meer efficiency, beter eindproduct

Als installateur zit je steeds vaker al in een vroeg stadium van een bouwproject met verschillende partijen aan tafel. Fijn, want dat resulteert in een betere planning, meer efficiency, minder faalkosten en een beter eindproduct. Dat is zeker het geval wanneer jij op jouw beurt Van Westenbrugge in een vroeg stadium bij de plannen betrekt. Terwijl jij druk bent met jouw planning en werkzaamheden gaan wij voor je aan de slag met het KNX-systeem.

“We werken al 10 jaar nauw samen en zij zijn onze vaste partner voor KNX-oplossingen. We hebben dezelfde kijk op kwaliteit en service en vullen elkaar goed aan.”

Pieter de Hoogh | Flash Elektro

Alle mogelijkheden benutten

Wij zoeken zorgvuldig uit welke componenten en welke fabrikanten het beste passen bij jouw project. We nemen je het programmeerwerk en het onderhoud aan het KNX-systeem uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op het installatiewerk. Door onze samenwerking kun jij jouw klanten topkwaliteit garanderen. Je weet zeker dat je het optimale uit het KNX-systeem haalt en geen mogelijkheid onbenut laat.

Advies dataopslag

Omdat wij een echte KNX-specialist zijn, kun je met ons prima sparren over alle mogelijkheden van domotica. In goed overleg kiezen we de juiste componenten, de juiste leverancier en het juiste protocol. Omdat jij als installateur verantwoordelijk wordt gehouden voor het KNX-systeem is dat een fijn stuk extra zekerheid. We denken onder meer met je mee over veilige opslag van data. Laat ons bijvoorbeeld maar eens uitleggen waarom wij de voorkeur geven aan dataopslag op locatie boven opslag in de cloud.

“Ik werk al vanaf het begin met Van Westenbrugge. Het is een fijne samenwerking. Bij de start van een project zijn wij al met het team van Van Westenbrugge in overleg over de programmering. Zij hebben alle kennis in huis op KNX-gebied. Daardoor kunnen wij als installateur samen met Van Westenbrugge een totaalpakket leveren aan de klant. Zij zijn onze KNX-samenwerkingspartner. Ze leveren altijd kwaliteit.” 

Mick van Heese | Electrocel B.V.