Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak.

Ben jij installateur?
Laten we samenwerken!

Bij Van Westenbrugge werken we nauw samen met installateurs van KNX-domotica. We doen allebei waar we goed in zijn: wij ontwerpen en programmeren het KNX-domoticasysteem en de installateur zorgt voor de installatie.  

Alleen maar voordelen…

Samenwerken met Van Westenbrugge betekent voor jou dat je alle tijd aan je klant kunt besteden. Wij nemen je het programmeerwerk en het onderhoud aan het KNX-systeem uit handen. Omdat wij een echte KNX-specialist zijn, kun je met ons prima sparren over alle mogelijkheden van domotica. Door onze samenwerking kun jij jouw klanten topkwaliteit garanderen. Wij staan altijd voor jou en je relaties klaar!

“Ik werk al vanaf het begin met Van Westenbrugge. Het is een fijne samenwerking. Bij de start van een project zijn wij al met het team van Van Westenbrugge in overleg over de programmering. Zij hebben alle kennis in huis op KNX-gebied. Daardoor kunnen wij als installateur samen met Van Westenbrugge een totaalpakket leveren aan de klant. Zij zijn onze KNX-samenwerkingspartner. Ze leveren altijd kwaliteit.” 

Mick van Heese | Electrocel B.V.