Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Werken bij Van Westenbrugge

De domoticawereld verandert razendsnel. Ons bedrijf groeit mee en dus hebben wij bij Van Westenbrugge regelmatig vacatures. Heb jij een elektrotechnische achtergrond en affiniteit met domotica? Ben je bijvoorbeeld elektromonteur en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Jezelf zijn en je thuis voelen

Werken bij Van Westenbrugge is werken in een leuk, enthousiast en compact team. Het werk is uitdagend en afwisselend. Bij ons krijg je alle gelegenheid om door te groeien en ontwikkel jij jezelf tot een echte domoticaspecialist. Een vak met toekomst! Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent bij Van Westenbrugge en je thuis voelt. We hebben aandacht voor jou en de werksfeer is gezellig en informeel. Dat klinkt misschien als een cliché, maar is wel gewoon waar. En natuurlijk kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ons jonge bedrijf blijft groeien en we willen graag dat jij met ons meegroeit. Daarom krijg je alle ruimte en mogelijkheden om aanvullende opleidingen en/of certificeringen te behalen.

Stage

Ook zijn we een erkend leerbedrijf. We voldoen aan verschillende voorwaarden van het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij vinden het belangrijk dat er voldoende goede vakmensen blijven bestaan in de elektrotechniek.

Ben jij een studenten die een mbo-opleiding Elektrotechniek of Engineering volgt? Dan kun je bij ons terecht voor een stageplek. Zo doe je ervaring op in ICT én elektrotechniek: een ideale combinatie!

Solliciteren?

Wil jij met ons meegroeien, meedenken en meedoen? We zien je sollicitatie graag tegemoet. Vertel ons waarom je bij Van Westenbrugge wil werken en voeg ook je CV toe. Stuur dit per mail naar personeelszaken@vanwestenbrugge.nl ter attentie van Frans van Westenbrugge. Wij nemen dan snel contact met je op. Wil je meer informatie? Bel ons op 0174 56 85 68.

Open sollicitatie

Ben je bijvoorbeeld elektromonteur en toe aan een volgende stap? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Gerelateerde artikelen