Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Programmeur KNX-domoticasystemen

minimaal 32 uur

Wat ga je doen?
Je krijgt veel afwisseling in je werk. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het programmeren en configureren van KNX-domoticasystemen. Je werkt in projectvorm aan volledig geïntegreerde totaaloplossingen. Je zorgt ervoor dat afzonderlijke systemen (zoals verlichting, verwarming, beveiliging en audio) centraal worden geïntegreerd in één systeem.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een afgeronde opleiding in de elektrotechniek of informatica en je hebt werkervaring in de elektrotechniek en datanetwerken. We vinden het fijn als je onze interesse in KNX-domotica deelt. Je werkt heel nauwkeuring en je bent creatief in het bedenken van ideeën en oplossingen. Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Daarom zoeken wij iemand met een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast en kan dit goed overbrengen.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent bij Van Westenbrugge en je thuis voelt. We hebben aandacht voor jou. Zo kies jij je eigen bedrijfskleding, waar jij je prettig in voelt. Je komt terecht in een leuk en sociaal team. De werksfeer is gezellig en informeel (en nee, dat zijn geen loze kreten).  Ons jonge bedrijf blijft groeien en we willen graag dat jij met ons meegroeit. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om de gewenste opleidingen en/of certificeringen te behalen. Dat je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, is bij Van Westenbrugge vanzelfsprekend.

Enthousiast?
Reageer dan snel! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@vanwestenbrugge.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact met ons op via 0174 56 85 68.

Solliciteren

Vul vrijblijvend onderstaand sollicitatie formulier in en wij nemen contact op.

Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.