Op zoek naar een samenwerkingspartner? Neem contact op.

Thema-ontbijt voor installateurs rondom KNX-domotica

Op donderdag 2 februari schoven installateurs bij Van Westenbrugge aan voor een ontbijt. Zij gingen met elkaar en met twee vertegenwoordigers van KNX Nederland in gesprek over de mogelijkheden en voordelen van gebouwautomatisering met KNX. Voor KNX-domoticaspecialist Van Westenbrugge was de bijeenkomst het startsein van de campagne ‘Dé KNX-samenwerkingspartner voor de installateur’.

Van Westenbrugge uit Poeldijk is al meer dan 15 jaar onbetwist specialist in gebouwautomatisering én de perfecte domoticapartner voor installateurs. Het bedrijf wil graag de onbegrensde mogelijkheden van KNX onder de aandacht brengen en nodigde daarom een groep installateurs uit voor een werkontbijt.

Onafhankelijk en toekomstbestendig

Twee vertegenwoordigers van KNX Nederland, een bedrijf dat al ruim 30 jaar bestaat, gaven een interessante presentatie. Zij vertelden uitgebreid over de mogelijkheden en de voordelen van het systeem. Ze benadrukten dat KNX een onafhankelijke en toekomstbestendige oplossing is. Niet voor niets maken al 500 fabrikanten gebruik van KNX en zijn zo’n 8.000 producten geschikt voor toepassing ervan. De producten van verschillende fabrikanten werken met KNX probleemloos samen.

Samenwerking installateur

Na de presentatie spraken de aanwezige installateurs met elkaar over onder meer de betrouwbaarheid en service van KNX en wisselden ervaringen uit. Frans van Westenbrugge lichtte toe wat Van Westenbrugge nog meer kan betekenen voor installateurs. Hij legde uit dat in die samenwerking beide partijen doen waar ze goed in zijn: Van Westenbrugge ontwerpt en programmeert het KNX-domoticasysteem en de installateur zorgt voor de installatie. Daarbij benadrukte hij dat het verstandig is om de KNX-specialist al in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project te betrekken. Dat zorgt voor het beste eindresultaat.

Ook samenwerken?

Installateurs die interesse hebben in samenwerking met Van Westenbrugge kunnen contact opnemen via info@vanwestenbrugge.nl