Op zoek naar een samenwerkingspartner? Neem contact op.

“Als ik ruimte in mijn agenda heb, en zeker altijd bij warm weer, ga ik in de ochtend vroeg naar strand met de hond.”

Als ik ruimte in mijn agenda heb, en zeker altijd bij warm weer, ga ik in de ochtend vroeg naar strand met de hond. Dan maak ik een lekkere stevige wandeling en ga ik even zwemmen. Zo heb ik een lekkere start van de dag en de hond ligt een lang gedeelte van de dag languit! Dus vanmorgen was dit mijn eerste actie!

Daarna ga ik thuis eten en vul ik de broodtrommels voor de kinderen om naar school te gaan. Om 7.30 uur ben ik op kantoor. Als eerste verwerk ik wat mail en praat ik wat met een aantal collega’s.

Om 8.15 uur ga ik naar de eerste afspraak met de installateur. Dit project is in de buurt en loopt al even. Samen nemen we de nieuwe en lopende werkzaamheden door. Ook maak ik kennis met de eindgebruiker. Dat is altijd leuk, zinvol en zeker waardevol!

Daarna ga ik weer terug naar Poeldijk voor wat werkzaamheden op kantoor. Ik verwerk weer wat mail, bereid facturen voor en pleeg wat telefoontjes met collega’s en klanten.

Rond de middag heb ik samen met de installateur een afspraak op een scholengemeenschap in Rotterdam. Deze afspraak hebben we eens per jaar. We nemen alle lopende werkzaamheden door. Ook bespreken we de meldingen en storingen die we in de schoolvakantie en de rest van het jaar hebben gehad. Het kan zijn dat bepaalde problemen relatie hebben met elkaar. Zo kan het zijn dat er KNX-componenten tegen het einde van de levensduur aanlopen en voor vervanging in aanmerking moeten komen. Bijvoorbeeld de zonwering gaat op vreemde momenten omhoog, dan is er de beleving dat er iets met de zonwering mis is. En ook dat buitenverlichting niet altijd in de ochtend meer uit gaat. Kan goed zijn dat het weerstation deze problemen veroorzaakt.

Na deze afspraak ga ik weer terug naar kantoor voor de rest van de administratie te doen. Het loopt lekker en ik doe zelfs nog een offerte de deur uit.

In de tussentijd voer ik wat telefoongesprekken met klanten voor een aantal nieuwe projecten. Ik geef dan voornamelijk advies over welke componenten ze het beste kunnen gebruiken en hoe ze de werkzaamheden het beste kunnen oppakken. Vervolgens heb ik nog een telefoongesprek om een kleine ondersteuning op een project te doen, in dit geval een adressering van wat nieuwe verlichtingen. Dat is altijd leuk om te doen!

Daarna neem ik met collega’s de lopende projecten en werkzaamheden door. We overleggen tijdens de inbedrijfstellingen regelmatig. Zo zorgen we samen dat alles lekker doorloopt.”

Open sollicitatie

Ben je bijvoorbeeld elektromonteur en toe aan een volgende stap? Stuur ons gerust een open sollicitatie.