Op zoek naar een samenwerkingspartner? Neem contact op.

Van Westenbrugge en Electrocel over samenwerking:

“We voelen een gezamenlijke verantwoordelijkheid”

Het Haagse Electrocel is specialist in restauratie- en renovatieprojecten en is vooral actief in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. “We doen zowel woningen als utiliteit”, licht Mick toe. “Dat doen we met een relatief klein team: zo’n twaalf collega’s, waarvan een deel inleenkrachten.” Hij vertelt dat hij een vaste kring van toeleveranciers, aannemers en partners om het bedrijf heeft gecreëerd. Van Westenbrugge is zo’n vaste partner en voor iedere KNX-opdracht het aanspreekpunt.

Korte lijnen

“Het is fijn om samen te werken met een bedrijf dat zo gespecialiseerd is in KNX”, vindt Mick. “Wij zijn niet dag in dag uit met domotica bezig. Van Westenbrugge wel. Waarom zouden we die kennis en ervaring dan niet benutten? Ik weet zeker dat we onze klanten daardoor beter van dienst kunnen zijn.” Hij vertelt erg tevreden te zijn over de persoonlijke aanpak bij Van Westenbrugge. “We zijn geen klantnummer, maar gewoon een relatie van vlees en bloed. Daar hou ik van.” Voor Electrocel is het bovendien belangrijk dat de lijnen kort zijn. “Als er een probleem met een KNX-systeem is, lijkt dat altijd ’s avonds of in het weekend te zijn. Ik weet wie ik dan kan bellen en weet ook dat er wordt opgenomen”, lacht Mick.

Mick van Heese (l) en Frans van Westenbrugge (r)

Nauwkeurig

Frans van Westenbrugge is op zijn beurt ook erg positief over de samenwerking met Electrocel. Hij heeft veel waardering voor de nauwkeurige manier van werken. “Deze installateur besteedt opvallend veel aandacht en energie aan het tekenwerk. Voor ons is dat heel prettig. De kans op fouten of discussies achteraf wordt daardoor een stuk kleiner. En natuurlijk is dat voor de opdrachtgever ook heel plezierig.” Hij is ook blij met de doorpakkersmentaliteit van Mick. “Als er iets geregeld moet worden, blijft hij niet afwachten maar komt meteen in actie. We voelen ieder project echt als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dan kom je tot de beste resultaten.”

Uitdagende locaties

De samenwerking tussen Electrocel en Van Westenbrugge brengt Frans op uitdagende locaties. Een renovatie- of restauratieproject is immers van een andere orde dan een nieuwbouwproject. “Boeiend”, vindt hij. “En juist in dat soort projecten kan KNX van toegevoegde waarde zijn.” Mick benadrukt dat de complexiteit van deze opdrachten om een heldere aanpak vraagt. “Bij voorkeur brengen wij daarom al in een vroeg stadium alle betrokken partijen aan tafel. En ja, daar zit Van Westenbrugge dan zeker bij!”