Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Even voorstellen

Je spreekt met Nicoline Zuidgeest

“In februari 2023 is het al weer 4 jaar geleden dat ik mijn eerste stappen in de domoticawereld zette. Net als mijn collega Marina, was ook voor mij het woord ‘domotica’ totaal onbekend. Na 27 jaar in de bankwereld vertoefd te hebben, had ik meer verstand van hypotheken, zeg maar.

Na vele jaren Rabobank en een tussenstap bij een tussenpersoon was het tijd voor iets anders. Dit anders werd dus het leuke bedrijf Van Westenbrugge B.V., een kleine maar groeiende organisatie met een werkgebied wat mij totaal onbekend was. Hier kreeg ik de kans om aan de slag te gaan met de financiële- en projectadministratie. Een uitdaging met voor mij nieuwe werkzaamheden. Daarnaast pak ik ook wat personeelszaken op en ben ik natuurlijk samen met Marina het eerste aanspreekpunt aan de telefoon.
Ik voel me hier helemaal thuis en werk ik met een hele leuke club collega’s. Een expert in domotica wil ik me zeker niet noemen, daar heb ik mijn collega’s voor. Maar interessant is het zeker!

Met een dochter van 20 en een zoon van 17 ben ik thuis niet zo veel meer nodig. Zij gaan steeds meer hun eigen weg en krijgen mijn man Dennis en ik steeds meer tijd voor onszelf. Ik wandel en tennis graag, hou van een feestje en zoek in de winter graag de besneeuwde bergen van Oostenrijk op. Dat klinkt allemaal heel sportief, maar neem dat allemaal maar niet al te serieus, want de gezelligheid na de sportiviteit vind ik namelijk het allerleukst!

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van domotica? Bel gerust, ik spreek je graag!”

Nicoline Zuidgeest