Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Even voorstellen

Je spreekt met Marina van Gaalen

“In 2018 begon ik aan mijn nieuwe uitdaging bij Van Westenbrugge. Tot die tijd had ik nog nooit van het woord ‘domotica’ gehoord, laat staan dat ik wist hoe het werkte.

Ik werd als eerste werknemer aangenomen en werd de hoop uitgesproken dat ik een spin in het web zou worden. Dat is zeker gelukt. Mijn baan op het secretariaat is uitgebreid, divers en afwisselend. Ik wil mij geen standaard secretaresse noemen. Natuurlijk ben ik het eerste aanspreekpunt en ik zorg dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van projectadministratie tot het registreren van diverse apparaten. Het hele traject van het maken van tastergraveringen is helemaal mijn ding.

En hoe leuk was het, toen Van Westenbrugge in 2020 ging verhuizen, mocht ik voor een groot deel het interieur bepalen. Ik ben dan ook een creatief persoon en breng het graag tot uiting in mijn werk. In mijn privéleven vind ik het heerlijk om te fotograferen en te haken. Hoe ouderwets of misschien toch weer hip.

Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Van Westenbrugge en werk graag samen met ons leuke team!”

Marina van Gaalen