Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Vraagt een opdrachtgever jou als installateur om domotica toe te passen in een woning of bedrijfspand?

Een mooie klus waar jij je natuurlijk met hart en ziel voor inzet. Want vanzelfsprekend ga jij voor topkwaliteit en zorg je ervoor dat je het project naar volle tevredenheid van de klant afrondt. Je weet natuurlijk ook dat er bij een optimaal domoticasysteem veel komt kijken en dat de ontwikkelingen op dat terrein razendsnel gaan. Kun je daarom op de achtergrond wel wat steun gebruiken?

Van Westenbrugge is voor veel installateurs een betrouwbare samenwerkingspartner. Wij zijn een echte KNX-specialist en volgen de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden op de voet. Met die kennis en onze jarenlange ervaring kunnen wij jou het programmeerwerk uit handen nemen. Zo doen we allebei waar we goed in zijn: wij ontwerpen en programmeren het KNX-domoticasysteem en jij zorgt voor de installatie.

Door samen te werken met Van Westenbrugge ben je er als installateur van verzekerd dat je jouw klant altijd topkwaliteit levert. Door al in een vroeg stadium onze specialisten bij jouw project te betrekken, kunnen wij jou en je klant goed adviseren over de vele mogelijkheden van KNX-domotica! Binnenkort een keertje sparren?

Samen sparren? Je bent welkom.

Wil jij met ons meegroeien, meedenken en meedoen?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nog een KNX-programmeur. Zoeken wij jou?