Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Maak kennis met…

Ben Koenen, onze nieuwe KNX-programmeur

“Hallo, mijn naam is Ben. Ik ben 41 jaar oud, gelukkig getrouwd en ik heb 2 leuke jongens. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met ons gezin, familie en vrienden. Ik klus graag in en om het huis. Ik vind het geweldig om met onze jongens op pad te gaan om te ervaren hoe zij de wereld ontdekken. Het leven is veel te kort. Daarom is het belangrijk om te genieten van het leven. Dat heeft het verleden mij wel duidelijk gemaakt. 

Ik ben sinds 1 mei gestart bij Van Westenbrugge als KNX-programmeur. Na vele jaren in de data- en telecommunicatie te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zie KNX-domotica als een moderne techniek. Een techniek dat mensen én bedrijven kan verrassen in gemak en comfort. Ik heb zin om de mogelijkheden van KNX-domotica te ontdekken en dit te laten zien aan gebruikers!”

Ben Koenen, KNX-programmeur bij Van Westenbrugge B.V.

Wil jij met ons meegroeien, meedenken en meedoen?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nog een KNX-programmeur. Zoeken wij jou?