Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Maak kennis met…

Niels van Dorp, onze nieuwe KNX-programmeur

“Hallo, mijn naam is Niels en ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn vriendin woon ik nu bijna twee jaar in het mooie Maasdijk. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag samen met familie en vrienden. Is het mooi weer? Dan vind je mij op de racefiets, maar bij regen in de sportschool.

Ik heb de afgelopen jaren als elektricien gewerkt. Vooral aan alarm-, KNX- en toegangscontrole installaties. Ik heb mijn eigen huis verbouwd en natuurlijk voorzien van een KNX-domotica installatie. Daardoor is mijn interesse in KNX-domotica gegroeid en ben ik ook zelf gaan programmeren. Ik kwam erachter dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.

Sinds 1 september ben ik gestart bij Van Westenbrugge als KNX-programmeur. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Naar mijn mening is domotica de toekomst. En dat terwijl het systeem al meer dan 30 jaar bestaat. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken!”

Niels van Dorp, KNX-programmeur bij Van Westenbrugge B.V.

Wil jij met ons meegroeien, meedenken en meedoen?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nog een KNX-programmeur. Zoeken wij jou?