Wil je kennismaken? Maak een afspraak.

Nieuwe website gelanceerd

Van Westenbrugge B.V. volop in ontwikkeling

Van Westenbrugge is al meer dan 15 jaar onbetwist specialist in KNX, de wereldwijd erkende standaard voor gebouwautomatisering. Het bedrijf werkt nauw samen met installateurs van KNX-domotica: Van Westenbrugge ontwerpt en programmeert het systeem en de installateur zorgt voor de installatie. Het Poeldijkse bedrijf en de domoticawereld zijn volop in ontwikkeling; voor Van Westenbrugge aanleiding om de website te vernieuwen.

KNX-domoticasystemen verbinden apparaten en installaties probleemloos tot één systeem. Zo’n 500 fabrikanten maken gebruik van KNX en ruim 8.000 producten zijn geschikt voor het systeem. KNX wordt gebruikt voor woningen en utiliteitsbouw, zoals kantoren, bedrijfsruimten, zorginstellingen en musea. Een kleine greep uit recente projecten van Van Westenbrugge laat zien hoe breed inzetbaar KNX is. Voor het Kunstmuseum in Den Haag, met een van de grootste KNX-systemen van Nederland, heeft Van Westenbrugge het bestaande KNX-domoticasysteem overgenomen en compleet geüpgraded. Het systeem werkt nu weer naar tevredenheid, is betrouwbaar en voldoet aan de laatste beveiligingseisen. In Scheveningen werd voor een installateur een nieuwe woning opgeleverd met complete integratie in de KNX voor verlichting, verwarming, airco, intercom, zwembad en muziekinstallatie. In Oostvoorne zette Van Westenbrugge een traditionele elektrische installatie om naar KNX-RF en een ander deel nieuw naar bedraad KNX. Alles is daar nu in één app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker samengebracht, alsof het één systeem is.

“KNX wordt gebruikt voor woningen en utiliteitsbouw, zoals kantoren, bedrijfsruimten, zorginstellingen en musea.”

Frans van Westenbrugge

Collegiale werksfeer
Op de vernieuwde website vinden geïnteresseerden uitgebreide informatie over Van Westenbrugge en de voordelen van het KNX-systeem. Er is ook aandacht voor de vacatures binnen het bedrijf. Daarin laat de KNX-specialist uit Poeldijk weten dat het bedrijf zich kenmerkt door een informele en collegiale werksfeer, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen de gelegenheid zich te ontwikkelen tot een echte domoticaspecialist: een vak met toekomst!

Wil jij met ons meegroeien, meedenken en meedoen?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nog een KNX-programmeur. Zoeken wij jou?