Lijkt jou het leuk om bij Van Westenbrugge te werken? Neem contact op.

Hallo, ik ben Stefan en ik ben 32 jaar oud. Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in De Lier. In juli verwachten wij nog een kleine. Ik geniet erg van mijn dochter als ze de wereld ontdekt. Wat is dat mooi. Mijn hobby’s zijn afspreken met vrienden om wat leuks te doen of motorrijden, als het weer het toelaat.

Hiervoor heb ik in de elektra (paneelbouw) gewerkt, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Na wat rondkijken werd ik getipt om eens bij Frans langs te gaan. Mijn buurvrouw zei: “Steef, dat zou wel iets voor jou kunnen zijn.” Daarna heb ik een dagdeel met Niels meegelopen. Ik was erg enthousiast over de werkzaamheden die hij uitvoerde. Dit is iets waar je uitdaging in blijft houden. En dat is iets wat bij mij past: uitdaging. De eerste maanden heb ik al veel nieuwe dingen geleerd. Er staat nog een mooie leerweg voor mij klaar.

Open sollicitatie

Ben je bijvoorbeeld elektromonteur en toe aan een volgende stap? Stuur ons gerust een open sollicitatie.