Lijkt jou het leuk om bij Van Westenbrugge te werken? Neem contact op.

Alweer 5 jaar “spin in het web”

“Na 21 jaar gewerkt te hebben voor een andere werkgever was het op 4 juni 2018 een ander bureau waaraan ik mocht aanschuiven. Ik kwam terecht in een warm bad. De verwachting was dat ik, door de veelzijdigheid van mijn functie, de spin in het web zou worden bij Van Westenbrugge. Dat was een mooie uitdaging! Daar had ik wel oren naar.

De eerste tijd kreeg ik heel veel indrukken te verwerken: ik kwam immers terecht in een heel andere branche als waarin ik zo lang had in gewerkt. Het klinkt heel cliché: maar ik zag het als een mooie nieuwe uitdaging. Ik maakte van lieverlee kennis met een heel nieuw systeem en ook de productkennis werd uitgebreid. Inmiddels kan ik al een aardig woordje meepraten in deze, toen nog onbekende, technische wereld van KNX, componenten, tastergraveringen en intercoms.

Het fijne van werken bij Van Westenbrugge is dat er, naast de werkzaamheden die van mij verwacht worden, ook heel veel vrijheid is om met zelfinitiatief aan de slag te gaan. En hoe leuk is het dan, dat er verrast en met waardering gereageerd wordt op zo’n zelfinitiatief.

In 2018 was ik de eerste werknemer die naast Frans aan de slag ging en al snel kreeg ik meer collega’s. Inmiddels zijn we met 10 medewerkers bij Van Westenbrugge en het mooie is dat Frans zijn werknemers altijd benoemd als collega, en niet als werknemer.

Ons team werkt hard op de werkvloer waar zeker ook tijd is voor andere zaken als werk. We zijn geïnteresseerd in elkaar en ook onder andere omstandigheden hebben we het leuk met elkaar. Ik kan met trots zeggen: ik heb echt leuke collega’s!

Het is fijn werken bij Van Westenbrugge. Ik ben hier als “spin in het web” op mijn plek! En dat alweer 5 jaar! De tijd gaat hard…”

Open sollicitatie

Ben je bijvoorbeeld elektromonteur en toe aan een volgende stap? Stuur ons gerust een open sollicitatie.