Neem contact op voor de mogelijkheden.

Leveringsproblemen? Die tackelen we samen!

Ben jij een installateur van KNX-domotica? Dan ben je er ongetwijfeld tegenaan gelopen dat veel componenten niet of pas veel later dan gepland, leverbaar zijn. Het project uitstellen, lijkt dan de enige optie. Maar dat is vervelend voor de klant en vervelend voor jou. Gelukkig kunnen wij bij Van Westenbrugge je meestal helpen. Wij vinden vaak een alternatief waarmee je ook uit de voeten kunt. Samen vinden we altijd een oplossing!

Tip 1: Bestel op tijd

De problematiek rondom levertijden van KNX-componenten is relatief nieuw. Tot voor kort kon je als installateur vandaag bestellen en morgen je order in huis hebben. Die tijd is voorbij. Daarom is onze eerste en belangrijkste tip om onderdelen en componenten van een KNX-systeem tijdig te bestellen of te reserveren. Wanneer je tot het laatste moment wacht, is de kans groot dat jouw bestelling niet op tijd binnen is.

Tip 2: Overleg over alternatief

Loop je toch tegen problemen aan, laat het ons dan weten. Met ons uitgebreide netwerk van fabrikanten en leveranciers kunnen wij vaak toch aan de juiste componenten komen. Lukt ook dat niet, dan zoeken wij naar alternatieve merken of andere leveranciers. Onze kennis en ervaring komt dan goed van pas. Wij kennen alle ins en outs van KNX-domotica en weten dus precies aan welke eisen een component moet voldoen. Omdat jij als installateur niet dagelijks met het KNX-systeem bezig bent, is dat voor jou veel lastiger in te schatten. Tip 2 is daarom: als je zelf overweegt om voor een ander merk of een andere fabrikant te kiezen, check dan altijd even bij ons of dit een juiste keuze is. Zo voorkom je dat je in de problemen komt tijdens of na de installatie van het domotica-systeem.

Voorraad

Om goed op de huidige leveringsproblemen in te kunnen spelen, verdiepen wij ons grondig in de mogelijkheden die er zijn. Wij worden vaak door fabrikanten zelf geïnformeerd en zijn dus altijd op de hoogte van de actuele situatie. Bovendien bieden fabrikanten en leveranciers uit binnen- en buitenland ons regelmatig onderdelen en componenten aan, waardoor wij in staat zijn om een kleine voorraad aan te leggen.

Geen stagnatie

Naar verwachting zullen de leveringsproblemen nog even aanhouden. Fabrikanten nemen wel maatregelen en daardoor zullen de levertijden op termijn weer korter worden. Tot die tijd staan wij graag voor je klaar om eventuele problemen te tackelen. Het is goed om te weten dat je project beslist niet hoeft te stagneren, want er is altijd wel een oplossing voorhanden.