Ga direct naar de inhoud.

Eén systeem. Compleet comfort

Laagdrempelige aanpak en oog voor detail. Inlevingsvermogen om uw wensen te vertalen naar de praktijk. Expert in het combineren van verlichting, verwarming en beveiliging tot één systeem dat zorgt voor comfort wanneer ú het wilt. Bij Van Westenbrugge B.V. zetten we alles in om het u comfortabel te maken.

Inzicht door middel van visualisatie

Wij maken uw gebouwautomatisering (domotica systeem) inzichtelijk én bedienbaar door middel van een op maat gemaakte visualisatie. Voor deze toepassing maken wij gebruik van een zogeheten Gira HomeServer. De visualisatie is indien gewenst op te roepen via een smartphone of tablet (Apple / Android) en/of via een touchpanel in de wand. De ruimtes worden overzichtelijk weergegeven en de knoppen spreken voor zich. Bepaalde wijzigingen in de gebruikersinstellingen zijn eenvoudig te realiseren.

Storings(vrij)

Wanneer het systeem door ons is opgeleverd, kunnen wij eventuele storingen op afstand bekijken. Wij maken hiermee gebruik van een softwareprogramma waarmee we op afstand kunnen inloggen op uw HomeServer en op de KNX installatie. Zo kunnen wij zien wat er aan de hand is én (in de meeste gevallen) kunnen wij de storing direct -vanaf afstand- verhelpen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Van Westenbrugge B.V.
Jan Barendselaan 60
2685 BV Poeldijk
0174 - 568568