Ga direct naar de inhoud.

De programmering van uw domotica systeem in Voorburg en omstreken

Domotica programmeur in Voorburg


Van Westenbrugge B.V. is een specialist in het adviseren en programmeren van domotica systemen in Voorburg en omstreken. Onze programmering wordt gemaakt op basis van het KNX protocol. 
Wij zijn hét adres voor:

  • Het programmeren van domotica systemen voor u als installateur. Heeft u een programmeur (systeem integrator) nodig? Wij kunnen de wensen van uw klant op het gebied van domotica vertalen naar de praktijk
  • De programmering van uw domotica systeem in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand

Wij kunnen u van dienst zijn binnen een straal van ongeveer een uur reistijd vanaf Den Haag / Westland. 

Wat kunnen wij doen voor u als installateur

Wij kunnen de wensen van uw klant op het gebied van domotica vertalen naar de praktijk.

  1. Inschatting wensen en mogelijkheden: In de eerste instantie gaan wij een gesprek aan met u als installateur om met elkaar een globale inschatting te maken van de wensen en bedienmogelijkheden. 
  2. Vrijblijvende prijsopgave: Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende prijsopgave, welke u kunt overleggen met de eindgebruiker. 
  3. Gesprek met eindgebruiker: Krijgt dit traject een vervolg, dan zal dit starten met een gesprek tussen de eindgebruiker en Van Westenbrugge, indien mogelijk op locatie bij het project in Voorburg.
  4. Vervolg stappen: Na dit gesprek kunnen -indien gewenst- beide partijen tezamen met de installateur de vervolg stappen bepalen. 

Wat kunnen wij doen voor u als eindgebruiker

Wij kunnen voor u de gehele programmering van uw domotica systeem in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand regelen. Wij werken via de volgende stappen:

  1. Inschatting wensen en mogelijkheden: In de eerste instantie gaan wij een gesprek aan met u als eindgebruiker, indien mogelijk op locatie bij het project in Voorburg, om met elkaar een globale inschatting te maken van de wensen en bedienmogelijkheden. 
  2. Vrijblijvende prijsopgave: Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende prijsopgave.
  3. Vervolg stappen: Na deze prijsopgave kunnen -indien gewenst- beide partijen de vervolg stappen bepalen.  

Wilt u meer informatie? 
Bel ons via 0174 - 568568 of mail naar info@vanwestenbrugge.nl 

Wij zijn u graag van dienst!

Contact

Van Westenbrugge B.V.
Jan Barendselaan 60
2685 BV Poeldijk
0174 - 568568