Ga direct naar de inhoud.

De programmering van uw domotica systeem in Nieuw-Beijerland en omstreken

Domotica programmeur in Nieuw-Beijerland


Van Westenbrugge B.V. is een specialist in het adviseren en programmeren van domotica systemen in Nieuw-Beijerland en omstreken. Onze programmering wordt gemaakt op basis van het KNX protocol. 
Wij zijn hét adres voor:

  • Het programmeren van domotica systemen voor u als installateur. Heeft u een programmeur (systeem integrator) nodig? Wij kunnen de wensen van uw klant op het gebied van domotica vertalen naar de praktijk
  • De programmering van uw domotica systeem in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand

Wij kunnen u van dienst zijn binnen een straal van ongeveer een uur reistijd vanaf Den Haag / Westland. 

Wat kunnen wij doen voor u als installateur

Wij kunnen de wensen van uw klant op het gebied van domotica vertalen naar de praktijk.

  1. Inschatting wensen en mogelijkheden: In de eerste instantie gaan wij een gesprek aan met u als installateur om met elkaar een globale inschatting te maken van de wensen en bedienmogelijkheden. 
  2. Vrijblijvende prijsopgave: Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende prijsopgave, welke u kunt overleggen met de eindgebruiker. 
  3. Gesprek met eindgebruiker: Krijgt dit traject een vervolg, dan zal dit starten met een gesprek tussen de eindgebruiker en Van Westenbrugge, indien mogelijk op locatie bij het project in Nieuw-Beijerland.
  4. Vervolg stappen: Na dit gesprek kunnen -indien gewenst- beide partijen tezamen met de installateur de vervolg stappen bepalen. 

Wat kunnen wij doen voor u als eindgebruiker

Wij kunnen voor u de gehele programmering van uw domotica systeem in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand regelen. Wij werken via de volgende stappen:

  1. Inschatting wensen en mogelijkheden: In de eerste instantie gaan wij een gesprek aan met u als eindgebruiker, indien mogelijk op locatie bij het project in Nieuw-Beijerland, om met elkaar een globale inschatting te maken van de wensen en bedienmogelijkheden. 
  2. Vrijblijvende prijsopgave: Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende prijsopgave.
  3. Vervolg stappen: Na deze prijsopgave kunnen -indien gewenst- beide partijen de vervolg stappen bepalen.  

Wilt u meer informatie? 
Bel ons via 0174 - 568568 of mail naar info@vanwestenbrugge.nl 

Wij zijn u graag van dienst!

Contact

Van Westenbrugge B.V.
Jan Barendselaan 60
2685 BV Poeldijk
0174 - 568568