Ga direct naar de inhoud.

Wij zijn u graag van dienst!

Gebouwautomatisering, oftewel een domotica systeem, vraagt de nodige programmeerkennis. Met ruim 10 jaar ervaring mag Van Westenbrugge B.V. zich een programmeur met “kennis” noemen.

Domotica systemen maken een enorme groei door, zonder goede voorlichting en een passend advies is het bijna ondoenlijk de juiste oplossing te vinden.

Ons klantenbestand bestaat uit de eindgebruiker (particulier), maar ook de installateur is bij ons aan het juiste adres.

Installateur als opdrachtgever

Het programmeren van een domotica systeem is voor veel installateurs geen dagelijks werk. Uitbesteden van het ontwerp en de uiteindelijke programmering en visualisatie is voor de installateur een goede aanvulling van zijn dienstenpakket.

Maar niet alleen de installateur kan bij ons terecht, ook de architect, bouwadviseur of aannemer kunnen bij ons rekenen op een onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Particuliere opdrachtgever

Heeft u plannen tot nieuwbouw, verbouw of renovatie? Wilt u de mogelijkheden voor wat betreft een domotica systeem inzichtelijk krijgen voor uw situatie?

Bel of mail gerust voor een (vrijblijvend) gesprek, wij staan u graag te woord!

Contact

Van Westenbrugge B.V.
Jan Barendselaan 60
2685 BV Poeldijk
0174 - 568568